SON EKLENENLER

BU BANKADAN MAAŞ ALAN 130 BİN DİYANET ÇALIŞANIMIZ VAR…

Türk Diyanet Vakıf-Sen Eskişehir Bilecik Şube Başkanı Hüseyin Poyraz yaptığı açıklamada ''Diyanet Çalışanlarını Ziraat Katılıma mecbur ederek mağduriyetlere sebep olan idarecilerimizi banka yetkililerini uyarmaya, bankacılık iş ve işlemlerinde daha titiz daha duyarlı olmaları konusunda uyarmalarını talep ediyoruz.'' dedi.
16 Kasım 2022 13:52

POYRAZ Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bugün günlerden 15 Kasım. Çalışanlarımızın maaş günü. Tüm kurumların maaşları gece 24:00 de yatmış olmasına rağmen Diyanet personeli saat 02:35 e kadar maaşlarının akibetinin ne olduğunu merak ediyor.

Sabahtan geç saatlere kadar maaşlarımızı aldığımız Ziraat katılımın mobil bankacılığına bankadan kaynaklı sorundan dolayı giremedik.

Telefon açıp cevap alamadığımız, Şubesi bile olmayan bu banka ôzellikle maaş günü gerçekten insanları mağdur etti.

Özellikle ayın 15'inde olması da manidar değil mi.?

Yetkilileri aradığımızda mobil bankacılık sisteminin çöktüyü ifade ediliyor. Türk Diyanet Vakıf Sen olarak Biz sizler adına bu yüzden mahkemeye verdik ve bu bankayla olan anlaşmayı iptal ettirdik. Bu mağduriyetin yaşanacığını bildiğimiz için. Ama büyüklerimiz ısrar etti. Sonuç ortada.

Diyanet Çalışanlarını Ziraat Katılıma mecbur ederek mağduriyetlere sebep olan idarecilerimizi banka yetkililerini uyarmaya, bankacılık iş ve işlemlerinde daha titiz daha duyarlı olmaları konusunda uyarmalarını talep ediyoruz.

Tavırlarını Ziraat Katılımdan yana değil Diyanet Çalışanlarından yana koymalarını bekliyoruz.

SENDİKA BÜLTENİ

DİYANET BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Yavuz AKAY
Arkadaşlar ziraat katılım dan maaş almaya başladığım günden beri her ay özellikle takip ediyorum. Maaşım şimdiye kadar hiç 12 de yatmadı. En erken yattığı saat gece 2. Ayrıca para hesap hareketlerinde göründüğü halde kullanılabilir limitte görünmüyor. Kullanılabilir limite saat 4 gibi düşüyor. Bu hemen hemen her ay böyle. Takip edin sizde göreceksiniz.
SON EKLENEN HABERLER