SON EKLENENLER

DİYANET-SEN'de , 6.dönem toplu sözleşme sürecinin yol haritası belirlendi.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, “Sendikamız, kurulduğu tarihten itibaren uyguladığı ilkeli ve soylu sendikacılık anlayışıyla Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olmuştur.”
13 Haziran 2021 13:13

Diyanet-Sen Balıkesir Şubesi İl Divan Toplantısı Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir, Genel Sekreter Hacıbey Özkan, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Gür, Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Veysel Yavuz, Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa şube yönetimİ, disiplin ve denetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. İl divan toplantısında sendikal çalışmalar değerlendirilerek, 6.dönem toplu sözleşme sürecinin yol haritası belirlendi.

Zirveye Çıkmak Kadar Zirvede Kalmanın da Zor Olduğunun Bilincindeyiz

İl divan başkanlığını Genel Sekreter Hacıbey Özkan’ın yaptığı toplantıda konuşan Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir “ 83.588 üye sayımızla Genel Yetkide 18. Yılımız da Diyanet hizmet kolunda Türkiye’nin en büyük sendikasıyız. Büyük Diyanet-Sen ailesi olarak, zirveye çıkmak kadar zirvede kalmanın da zor olduğunun bilincindeyiz. Bu anlayışla, daha çok çalışarak önümüzdeki toplu sözleşme sürecinde hizmet kolu çalışanlarımız için yeni kazanımlar üretmeye ve üye sayımızı yüzbinlerle ifade edilen rakamlara çıkarmaya gayret göstereceğiz ”dedi.

Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir din görevlilerinin ülkemizin her zorlu sürecinde taşın altına elini koyduğunu belirterek “Pandemi döneminde din görevlilerimiz sağlık çalışanlarımızın ardından sahanın sesiz kahramanları olarak Vefa Sosyal Destek Grupları’nda, Filyasyon ekiplerinde en çok görev alan kamu çalışanı olmuştur. Covid-19 ile mücadele sürecinde kendi asli görevlerinin yanında Vefa Sosyal Destek Gruplarında, filyasyonda, izolasyonda görev alan din görevlilerimiz devlet büyüklerimizden ve vatandaşlarımızdan yine tam puan aldı” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Güldemir, “Zirveye çıkmamızda emeği olan, sendikamızın zirveden yeni ufuklara, çağrısına el ve omuz veren; dünden bugüne sendikamızın genel başkan ve genel merkez yöneticileri başta olmak üzere, şube başkanlarımıza, İl ve ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına, temsilcilik yönetimlerine, komisyonlarımıza ve bütün üyelerimize, gösterdikleri çaba ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 


İl Divan Kurulu toplantısına katılan İlçe Başkanları ilçelerinde yapmış oldukları sendikal faaliyetler ve üyelerin sorunları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Denetleme ve Disiplin Kurulları ile Kadınlar ve Gençlik Komisyonları Başkanları da kendi alanları ile ilgili çalışmalar konusunda bilgi verdiler. 

SENDİKA BÜLTENİ

DİYANET BÜLTENİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER